Onze E-bikes uitproberen!


Proefrijden aan huis!

Welke model Samebike spreekt u aan?... Weet jij al welke fiets(en) je tijdens de proefrit aan huis wilt testen? Selecteer ze dan hiernaast, vul een datum in en we maken een afspraak. Onze fietsexperts helpen je vervolgens graag verder! Onze service afdeling neemt contact met u op om een afspraak te maken en zal een proefrit aan huis zoveel mogelijk plannen tezamen met een route rit die onze servicebus rijdt.

Waarom een proefrit! Op deze manier kan je goed overwegen of je een elektrische fiets wilt en zo zorg je ervoor dat je een e-bike aanschaft die bij jou past. Waar moet je nou op letten?


  • Bij een testrit is het goed om te kijken naar het comfort van de fiets. Het is belangrijk dat het zadel lekker zit, zodat je hier ook wat langere afstanden op kan maken.

  • De fiets moet makkelijk en soepel te besturen zijn. Probeer verschillende ondergronden. Remt en schakelt de fiets goed? Vraag aan de verkoper hoe de display werkt...

  • Wat weegt de fiets? Is deze makkelijk mee te nemen, is de fiets opvouwbaar, laat u uitleggen hoe alles werkt

Heb je een fiets gekozen die aan al je eisen voldoet? Zorg dat je dan nog een goed slot hebt, zodat je nog heel lang kan genieten van je nieuwe aanwinst

Proefrijden in Testcenters

We hebben Nederland tevens opgesplitst in 5 Hoofdregio's , Noord, Oost, Zuid, West en Zuid-West, en deze vervolgens in bijna 100 sub-regio's . Onze doelstelling is binnen elke hoofdregio, minimaal 2 Testcenters in te richten waar u als consument op het moment dat het u uitkomt, dicht bij huis kunt proefrijden op een Samebike.

Zover is het echter nu nog niet, we zijn druk in gesprek met Rijwielhandelaren maar ook met Scootershops, die ons portfolio binnen hun eigen winkelformule strategisch willen aanbieden en die ook service kunnen en willen verlenen op onderhoud gebied.


Rijwiel / Scooter Shops - Heeft u interesse het Samebike portfolio aan te bieden in uw regio, consumenten door middel van proefritten bekend te maken met onze E-bikes en deze vervolgens middels ons dropshipping model te kunnen leveren, kijk dan even op de pagina voor wie of neem dan even contact op via info@samebike.nl .

Met name in de regio's Zuid-West en Zuid-Oost zijn we nog zoekende. Beweeg uw muis over de kaart en zie tekst pop-up's voor openingen...

Samenwerking - Heb je interesse in bovenstaande of een andere vorm van samenwerking; SMS/Whatsapp dan naar +31 (0)6 3837 1452