Over Onze Dienstverlening

Chinese productie, Spoor Transport + EU Warehouse = geen Heffingen aan de deur (ADD)

Past u op voor ADD heffingen?

De uitleg staat op de foto hiernaast...

Koop je als consument onze fietsen nu bij een retailer via een online platform en klik je op Tax Information, dan wordt je gewaarschuwd, er staat namelijk expliciet; "Prijzen zijn exclusief belastingen, import kosten, en douanerechten. Consumenten kunnen worden onderworpen aan deze kosten".

Dit vinden wij als fabrikant niet fair. De realiteit is dat als je als consument bij aflevering van onze e-bikes aan de deur belasting , import en douanerechten kan moeten voldoen, maar de E-bike is dus al in Europa, dan zijn deze kosten tijdens de import bij de douane dus blijkbaar niet voldaan. Anders hoef je je klant niet te waarschuwen. Past U dus op.

 


"Waarom heffing op E-bikes"

Wat iedereen al verwachtte, is nu een feit. Donderdag, 18 januari 2019, heeft de Europese Commissie zoals verwacht, antidumping- en antisubsidie heffingen ingesteld op e-bikes die uit China worden ingevoerd.

De dumpingrechten variëren tussen 24,6% en 73,4% tot wel 83% voor het merendeel van de Chinese e-bike-exporteurs (zie bijlage). Alle andere Chinese e-bike-exporteurs worden getroffen door een antidumpingrecht van 79,3 %. (17,2 compenserend recht + 62,1 anti dump heffing)

Met deze heffingen krijgt u niet te maken, als u onze E-bikes rechtstreeks bij ons besteltPast u op voor ADD 
							heffingen

Daarom: Onze Extra Service's

Proefrijden aan huis, snelle levering door ons EU Warehouse en dus geen heffingen.

  • Online een fiets kopen heeft veel voordelen, maar je kunt dan vaak niet proefrijden. Vandaar onze extra service - Proefrijden aan huis -

  • Geen 35-50 dagen wachten tot dat uw bestelling arriveert, maar levering op het moment dat u dat wenst.

  • Als fabrikant kunnen we voorkomen dat u Anti Dump Heffingen betaalt en u dus een prijs bieden, waar anderen niet aan kunnen tippen.


"GEMAK" - PROEFRIT AAN HUIS

Wij leveren onze E-bikes bij u aan huis zonder dat u te maken heeft met Anti Dump Heffingen.
Boek een Proefrit aan huis "...
"SNELHEID" - LEVERING VIA ONS EUROPESE WAREHOUSE

Dit houdt dus in dat wij onze E-bikes zelf naar binnen de Europese Unie brengen. Dus de productie, het transport, de verzekering, het inklaren en de betaling van alle benodigde belastingen, compenserend recht en anti dump heffingen zijn op voorhand door ons gedaan. Dat is voor u de makkelijkste en goedkoopste manier. Wij zorgen er vervolgens voor dat onze E-bikes door de hele EU (ook in Nederland) aan onze klanten wordt afgeleverd, via onze test centers of bij u aan de deur, keurig netjes met een Nederlandse factuur...

Mocht u interesse hebben in onze E-bikes, wilt u misschien proefrijden of bent u actief in de rijwielhandel en wilt u wellicht meer weten over ons "Dropshipping" model, of hierover van gedachten willen wisselen, dan houden we ons van harte aanbevolen. Bekijk een overzicht van onze ebikes "...