Previous Next

Voor wie is dit nou interessant!

Vanzelfsprekend, voor u als consument.

Maar, er zijn meer partijen die voordeel zouden kunnen halen uit dit dropshipping model. Stel, U heeft 1 of meerdere van onze e-bike modellen op uw locatie, beschikbaar voor proefritten. Uw klant rijdt proef en bestelt bij u, u doet een bestelling naar ons EU warehouse, en wij zorgen ervoor dat u deze desbetreffende E-bike 6-8 dagen later op een door u aangegeven adres, in de verpakking krijgt aangeleverd. Geen investeringen, geen voorraad, makkelijk en simpel. Hieronder leest u aan wie wij dit dropshipping model toevertrouwen...


Interessant voor rijwielhandelaren

Voor Rijwielhandelaren

Wij kunnen u E-bikes bieden, die een aanvulling zijn op uw portfolio.

Hele vrachtladingen Samebikes worden momenteel door de consument gekocht via Amazon, Ebay, Banggood en Gearbest. Ik hoor sommigen van u denken: "Zal mij een worst, die ebikes zijn van inferieure kwaliteit en daar moet je veel te veel tijd en onderhoud in steken" . Maar die kwaliteit is tegenwoordig echt goed en onze klanten denken daar toch iets genuanceerder over, kijk maar naar hun beoordelingen. En als zij nou tevreden zijn, het kost vrijwel iedere rijwielhandelaar toch omzet, die je zelf ook eenvoudig zou kunnen maken. Consumenten kopen onze ebike modellen, hetzij online, of bij u...

Interessant voor importeurs

Voor Importeurs

Het kopen en importeren van e-bikes uit China was de afgelopen jaren relatief goedkoop.

Maar, zoals de EU heeft besloten, zou deze voordelige manier om e-bikes te importeren een dempend effect kunnen hebben op fabrikanten in de EU en zijn deze erin geslaagd dit te stoppen.

Uiteraard zullen bestaande importeurs zeer teleurgesteld zijn, omdat de kosten voor het kopen en importeren van ebikes van de ene op de andere dag zijn verdubbeld. Dit zal hen dwingen om hun bedrijfsactiviteiten en productaanbod opnieuw te bekijken. Wellicht kunnen we u de helpende hand bieden.

Interessant voor importeurs
Interessant voor online

Voor Online

De voorbeelden van ebikeshops die goedkoop uit Azië importeren en daar een goede boterham mee verdienen, zijn talloos.

Hypehunters , Starkdrive en Shinga.nl zijn locale voorbeelden. De Ebike markt in Nederland en daarbuiten gaat de komende 5 jaar exploderen, zeker naar modellen zoals wij bieden.

Bent u een partij die op zoek is naar een alternatieve leverancier, wilt u uw portfolio aanvullen of is de ADD heffing u echt te gortig, neem dan even contact op.

Voor Entrepreneurs

Wilt u een nieuwe lucratieve business opstarten, maar is het hele importeer model vanuit Azie, u te onduidelijk en ingewikkeld?

Met ons nieuwe Europese Dropshipping magazijn, systematische bewaking van doorlooptijden en materiaalvereisten en een uiterst verfijnde logistiek- en distributiestrategie, kunnen we onze klanten betrouwbaarheid, flexibiliteit en optimale leveringscapaciteit bieden. Om dit te bereiken, gebruiken we moderne tools die zorgen voor transparantie, rapportage en snelle responstijden en die de beste after-sales service leveren.

Creéer iets om enthousiast over te worden, iets om uw tanden in te zetten, en daarvoor stevig beloond te worden.

Interessant voor entrepreneurs
Interessant voor shops

Samebike Shop

Veel van onze E-bikes zijn kwa uiterlijk vergelijkbaar, alleen de helft van de prijs in vergelijking met Nederlandse modellen.

Ons portfolio is dusdanig samengesteld dat deze goed aansluit op de wensen van het hedendaagse Nederlandse publiek, dat zien we in de verkoopcijfers.

Wij zullen ons best dan ook doen om op strategische locaties in het land Samebike shops te doen laten verrijzen. Heeft u wellicht interesse?

Enviromentalist

Enviromentalist klinkt beter dan de letterlijke Nederlandse vertaling, Milieuactivist.

Bent u iemand die net als wij het belangrijk vindt, dat we ons bewust worden van onze omgeving en van de manier waarop we ons verplaatsen. E-bikes zijn de komende decennia vanzelfsprekend de basis van korte afstand en woon-werk vervoer en transport. Laten we onze omgeving, onze binnensteden en onze footprint vergroenen, maar laten we tegelijkertijd een transport optie bieden die wordt geaccepteerd door het grote publiek, maar die ook winstgevend is vanaf dag 1.

Interessant voor Enviromentalisten